Impressum

Informatieverplichting volgens §5 e-commerce wet, §14 bedrijfscode, §63 handelsregelgeving en openbaarmakingsverplichting volgens §25 mediawet.

Vakantie Alpentraum
Rozanne & John Hek
Kaning Dorfstraße 37,
9545 Radenthein,
Oostenrijk

Telefoon: +43 650 420 3620
E-mail: alpentraum@vakantiealpentraum.nl

EU-geschillenbeslechting

In overeenstemming met de verordening online geschillenbeslechting in consumentenzaken (ODR-regelgeving), informeren wij u graag over het online geschillenbeslechtingsplatform (OS-platform).
Consumenten hebben de mogelijkheid om klachten in te dienen bij het online platform voor geschillenbeslechting van de Europese Commissie op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=DE. De nodige contactgegevens vindt u hierboven in ons impressum.

Wij willen u er echter op wijzen dat wij niet bereid of verplicht zijn om deel te nemen aan geschillenbeslechtingsprocedures voor een consumentenarbitragecommissie.

Aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website
We zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van de inhoud van deze website en streven ernaar om correcte en actuele informatie te verstrekken. Helaas kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de juistheid van de inhoud van deze website, met name die van derden. Als dienstverlener zijn wij niet verplicht om toezicht te houden op de informatie die u verzendt of opslaat of om omstandigheden te onderzoeken die wijzen op illegale activiteiten.

Onze verplichtingen om informatie te verwijderen of het gebruik van informatie te blokkeren onder de algemene wetgeving als gevolg van gerechtelijke of officiële bevelen blijven onaangetast, zelfs als wij niet verantwoordelijk zijn.

Als u problematische of illegale inhoud opmerkt, neem dan onmiddellijk contact met ons op zodat we de illegale inhoud kunnen verwijderen. De contactgegevens vindt u in het impressum.

Aansprakelijkheid voor links op deze website
Onze website bevat links naar andere websites waarvoor wij niet verantwoordelijk zijn. We zijn niet aansprakelijk voor gelinkte websites, aangezien we geen illegale activiteiten hadden en hebben, we hebben dergelijke illegale activiteiten niet opgemerkt en we zouden links onmiddellijk verwijderen als we op de hoogte zouden zijn van illegale activiteiten.

Als u illegale links op onze website opmerkt, neem dan contact met ons op. De contactgegevens vindt u in het impressum.

Copyright melding

Op alle inhoud van deze website (afbeeldingen, foto’s, teksten, video’s) rust copyright. Vraag het ons voordat u de inhoud van deze website distribueert, reproduceert of exploiteert, zoals herpublicatie op andere websites. Indien nodig zullen wij het ongeoorloofd gebruik van delen van de inhoud van onze site vervolgen.

Als u inhoud op deze website aantreft die het auteursrecht schendt, neem dan contact met ons op.

Foto tegoed
De afbeeldingen, foto’s en grafieken op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd.

De beeldrechten behoren toe aan de volgende fotografen en bedrijven:

Millstätter See Toursismus GmbH archief, fotograaf: Gert Perauer
Millstätter See Toursismus GmbH archief, fotograaf: Steve Haider
Archief Millstätter See Toursismus GmbH, fotograaf: Peter Sichrowsky
Millstätter See Toursismus GmbH archief, fotograaf: Franz Gerdl
Millstätter See Toursismus GmbH archief, fotograaf: Hubert Granitzer
Millstätter See Toursismus GmbH archief, fotograaf: Jörg Reuther
Archief Goldeck Bergbahnen
Archief Goldeck Bergbahnen, fotograaf: Daniel Gollner
Archief Granatium Radenthein
Archief Granatium Radenthein, W. Kury
Archief van het Nockberge Biosphere Park
Archief Millstätter See Schifffahrt
Archief van de Millstätter See golfbaan
Julian Tronegger
Rozanne Hek

Op alle teksten rust copyright.